Vespa Primavera 2024

Η Vespa είναι ένα σκούτερ που συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογική καινοτομία. Για το 2024 η Vespa Primavera έχει ανανεωθεί σε σχεδιασμό και τεχνολογία, προσφέροντας μια άνετη και δυναμική εμπειρία. Είναι πλήρως συμβατή με τα πρότυπα εκπομπών Euro5+  προστατεύοντας το περιβάλλον αλλα συγχρόνως μειώνοντας και την κατανάλωση του καυσίμου. Το σχήμα στο τιμόνι έχει ανανεωθεί με νέες λαβές για βελτιωμένο έλεγχο και άνεση. Κοιτάζοντας τη από το πλάι αποκαλύπτεται ένας νέος σχεδιασμός για τους τροχούς με πέντε ακτίνες, οι οποίοι ανάλογα με το χρώμα και τα γραφικά του σκούτερ έχουν ασορτί φινίρισμα.

Ο πίνακας οργάνων είναι ημιψηφιακός και περιλαμβάνει μια οθόνη LCD 3 ιντσών. Ωστόσο ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με μια μεγαλύτερη TFT οθόνη 5 ιντσών, όπως η Primavera Tech 125, 150 ICE αλλα και η Primavera Elettrica.

Η TFT  οθόνη περιλαμβάνει σύνδεση Bluetooth και μπορεί μέσω της εφαρμογής Vespa MIA να συνδεθεί με το smartphone του χρήστη για να προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως κλήσεις, μουσική αλλα και πλοήγηση βήμα προς βήμα. Η Vespa Primavera για το 2024 έχει τρεις επιλογές για κινητήρες εσωτερικής καύσης, από 50 έως 150 κ. εκ. και δυο εκδόσεις ηλεκτρικές με αναιρούμενες μπαταρίες.

Είναι ένα σκούτερ που σέβεται την παράδοση, αλλά κοιτάζει προς το μέλλον, το οποίο σου επιτρέπει να κινηθείς με ελαφρότητα και διαχρονικό στυλ, προσαρμόζοντας το στις προτιμήσεις σου.