Το Moto Guzzi Stelvio επιστρέφει.

Τελικά η MotoGuzzi δεν περίμενε την έκθεση του Μιλάνου – η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της στις 7 Νοεμβρίου – για να ‘’παρουσιάσει’’  σε γενικές γραμμές τη νέα Stelvio.

Λαμβάνοντας πολλά στοιχεία από το V100 Mandelo η νέα Stelvio 2024 θα βασιστεί στον υδρόψυκτο V-twin "Compact Block" κινητήρα 1.042 κ.εκ. με τους 115 ίππους. Εξοπλισμένο με άξονα μετάδοσης που εισήχθη από το V100 Mandello, ζάντες ακτινών 19 και 17 ιντσών, άνετη σέλα, ρεζερβουάρ καυσίμου 21 λίτρων που επιτρέπει αυτονομία έως και 400 km πλαισιωμένο από πολυάριθμα  - προαιρετικά -  αντικείμενα αποσκευών το νέο Moto Guzzi Stelvio είναι έτοιμο για ταξίδι.

New Stelvio 2024

Πράγματι, η Stelvio ανεβάζει επίπεδο την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας με το PFF Rider Assistance Solution® ως εργοστασιακή επιλογή.

Αυτή η καινοτόμα πλατφόρμα υποβοήθησης οδήγησης βασίζεται στην τεχνολογία 4D Radar Imaging και αναπτύχθηκε από την Piaggio Fast Forward, την εταιρεία ρομποτικής με έδρα τη Βοστώνη που ιδρύθηκε το 2015 από τον Όμιλο Piaggio. Το PFF Rider Assistance Solution® περιλαμβάνει Following Cruise Control (FCC), Forward Collision Warning (FCW), Blind Spot Information System (BLIS) και Lane Change Assist (LCA) για να εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Το στάνταρ Cruise Control διευκολύνει τα ταξίδια σε αυτοκινητόδρομους, ενώ τα 5 riding mode αλλάζουν τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τον δρόμο ή τις συνθήκες οδήγησης.

Αλλα για να έχουμε όλες τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και της διαθεσιμότητας για την καινούργια έκδοση Stelvio 2024 θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα εγκαίνια της έκθεσης του Μιλάνου.