Νέα χρώματα για το Aprilia Tuareg για το 2024

Είναι αυτονόητο ότι η Aprilia έχει θέσει τον πήχη ψηλά στην κατηγορία περιπέτειας μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με την κυκλοφορία του Tuareg 660 το 2021. Το Ιταλικό enduro adventure, παραμένει ένα από τα αγαπημένα για αναβάτες περιπέτειας με τάση για οδήγηση εκτός δρόμου. Τούτου λεχθέντος, το Tuareg 660 επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, απόδοσης και άνεσης, καθιστώντας το κατάλληλο για αναβάτες από όλα τα υπόβαθρα.

Το νέο Tuareg 660 του 2024 έχει προστεθεί στη σειρά των μοτοσυκλετών της Aprilia και διαθέτει τρία νέα χρώματα: Atreides Black, Canyon Sand και Dakar Podium . Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του off-road και είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία APRC (Aprilia Performance Ride Control) που προσφέρει επιλογές όπως cruise control και διάφορους χάρτες κινητήρα.  

Επίσης, η μοτοσυκλέτα διαθέτει ανάρτηση που προσφέρει 240 mm διαδρομή και είναι πλήρως ρυθμιζόμενηΜε μόλις 187 kg βάρους, η Tuareg 660 θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσυκλετών.