Piaggio 1

Ο νέος τρόπος να κάνετε τη διαφορά.

Ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη συνδυάζει μινιμαλισμό και πρακτικότητα και παρά το μοναδικό του όνομα το PIAGGIO 1 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις.

Piaggio one 2

Piaggio 1 με ταχύτητα 45χλμ/ώρα και αυτονομία έως 55 χλμ. σε λειτουργεία ECO με μια φόρτιση. Θα υπάρχει επίσης και η έκδοση με τελική ταχύτητα που δεν θα ξεπερνάει τα 25 χλμ./ ώρα, δεν θα χρειάζεται άδεια οδήγησης και θα οδηγείτε από άτομα 16 ετών και πάνω. Piaggio 1+ με αναβαθμισμένη μπαταρία η χωρητικότητα της οποίας είναι αυξημένη στα 2,3 kwh. Εδώ η θεωρητική αυτονομία σκαρφαλώνει στα 100 χλμ. με μια φόρτιση. Piaggio 1 Active με τελική ταχύτητα που φτάνει τα 60 χλμ. / ώρα. Η ισχύς του κινητήρα αυξάνεται στα 2 kw ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει στα 2,3 kwh με την αυτονομία να φτάνει στα 85χλμ.

 

Piaggio one 3

Όπως ακριβός φορτίζετε το smartphone σας, απλώς συνδέστε το σε μια κανονική πρίζα. 

Η φόρτιση του Piaggio 1 είναι πολύ απλή υπόθεση, χάρη στις αφαιρούμενες μπαταρίες μπορείτε να το φορτίζετε οπού και οπότε θέλετε. Οι τιμές αρχίζουν λίγο πάνω από τις 2.500 ευρώ ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά.